Reisadviseur Moniek Bos-Bouwman: 'Uw vakantie is mijn werk!'

Beoordelingen

Wat eerdere cliënten zeggen

Het contact was van begin af aan vriendelijk, meewerkend, geduldig. Ik had best wat noten op m’n zang, ook in verband met mijn medereizigster. Ik heb me steeds gehoord gevoeld en kon ook ’s avonds laat nog bellen om veranderingen door te geven. Moniek had ik al persoonlijk ontmoet voor ik de reis ging boeken, ze heeft waargemaakt wat ze tijdens haar presentatie van haar bedrijf  liet zien en horen. Onze reis naar Indonesië voelt zo goed en veilig aan door deze behandeling. Een aanrader voor ieder die wel graag wil reizen, maar niet zoveel tijd heeft om het allemaal goed uit te zoeken. Nogmaals bedankt Moniek! Flim en ook namens mijn nichtje Odette

Flim Reydon – Alphen aan de Rijn

 

We hebben mede dankzij jouw adviezen en ideeën een geweldige reis gehad. Fantastisch hoe je samen met ons de reis hebt voorbereid, je kwam super snel met een uitgewerkt reisadvies en alle wijzigingen die wij daarop wilden waren binnen no time uitgezocht en verwerkt. Fijn om voor de reis samen met jou alles nog even door te kunnen nemen. En wat voor ons helemaal prettig was, was dat we tijdens ons reis nog steeds bij jou terecht konden. Een nieuwe vlucht regelen omdat onze vlucht geannuleerd werd, is in het buitenland toch iets lastiger regelen. Even een appje gestuurd en het werd door jou geregeld. Echt top! Kom maar op met nieuwe ideeën voor een volgende reis.

Wirner en Linda van Aanholt – Veenendaal

 

Afgelopen mei 2 weken naar Portugal geweest wat qua vliegen betaalbaarder was dan Spanje. Hierin zijn we prima bijgestaan door Moniek welk appartement we het beste konden nemen in Albufeira. Helaas bleek het zwembad ter plekke afgesloten wegens mankementen en werden we door receptie naar ander complex gebracht. Hierop gelijk Moniek op de hoogte gebracht zodat zij dit kon bespreken met Neckermann dat we natuurlijk bij goede complex weer zouden worden opgehaald na 2 weken en kwam de hostess ook nog langs om het een en ander te regelen. Dan is het zeker handig om een korte lijn met Moniek te hebben en haar altijd te kunnen sms-en / whatsappen hoe we het beste konden handelen. Super handig!

Berthina Koning – Wijk bij Duurstede

 

Moniek heeft ons geholpen met een heerlijke vakantie naar Griekenland in 2014. Wij hebben een paar steekwoorden doorgestuurd en supersnel toverde ze een aantal prachtige locaties uit haar mouw. Nu zijn we bezig met een wat meer low-budget ski-vakantie en ook al is de vakantie nog niet geboekt, ik weet zeker dat het weer helemaal goed komt. Moniek schakelt snel en luistert goed naar je wensen en budget. Topservice!

Hilde van den Berg – Maarssen

 

Wij hebben een nogal gevarieerd en druk leven. Daardoor is de hulp van Monique een uitkomst voor ons. Het valt daarbij op dat in voorkomende gevallen Moniek’s advies steeds het belang van ons (de klant) voorop stelt. Om een voorbeeld te noemen: wij moeten aan 20 tickets voor de Tattoo in Edinburgh hebben en vroegen Monique dat voor ons te regelen. Zij gaf ons daarop de informatie nodig om die tickets rechtstreeks zelf te bestellen. Dat scheelde toch weer! Het zijn vaak kleine gestes die voor klantenbinding zorgen!

Menno Rempt – Den Haag

 

Moniek is met recht een Travel Counsellor. Of het nu gaat om een verre reis naar Zuid-Afrika en Dubai of een all inclusive naar Turkije, alles kan desgewenst tot in de puntjes geregeld worden. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies wat bij de klant past. Mocht er onverhoopt tijdens de reis iets mis gaan, dan staat ze direct klaar. Wij zijn erg tevreden en gaan haar zeker weer inschakelen voor onze volgende vakantie.

Silvia van Schaik – Harmelen

 

Onze “reis met Moniek” begon in Oktober 2013 toen wij haar de vraag voorlegden om een Gezinsvakantie voor 5 personen naar Thailand, ter ere van ons 25 jarig huwelijk, samen te stellen. We wilden absoluut geen georganiseerde reis, waarbij je als kuddedieren wordt rondgeleid/gereden, zoals die beschreven staan in de brochures van vele reisorganisaties.

Heel snel kregen we twee voorbeeldreizen toegestuurd. Nadat we onze wensen/ aanvullingen hadden aangegeven kregen we een “maatwerk” reis voorgelegd die ook recht deed aan het beschikbare budget. De vluchten werden in een vroeg(lees goedkoop) stadium geboekt.Vragen die opborrelden bij ons werden naar volle tevredenheid beantwoord. Allerlei tips&trics kwamen via de mail gevraagd en ongevraagd binnen.

Dit alles maakte dat wij in Juli-Augustus 2014 zorgeloos 3 weken lang door Thailand zijn gereisd. Vanaf het moment van aankomst in Bangkok, waar de gids, en taxichauffeur klaar stonden voor ons tot het moment dat we richting het zuiden van Thailand reisden voor een verblijf in een jungle resort en aansluitend een relaxweek op 2 eilanden was alles perfect geregeld. Een gids die aanwezig was en belangrijke wetenswaardigheden vertelde waar nodig, maar ook gepaste afstand hield en ons niet te dicht op de lip zat. Een privé taxichauffeur die ons overal veilig naar toe bracht en service met een grote glimlach verleende. Alle transfers per trein, boot en vliegtuig tot in perfectie geregeld.

Kortom een reis die wij alle vijf als zeer bijzonder hebben ervaren. Een reis die ons kennis heeft laten maken met een bijzondere cultuur. Een reis die wij zonder de begeleiding van Moniek niet gemaakt zouden hebben.

Familie Greefhorst

Jan Willem en Caro Greefhorst – Harmelen

 

Even een verslagje van onze vakantie: was perfect!
Heerlijk eiland, goede hotels, mooie wandelingen. Wat een vriendelijke mensen, met name ook de taxi chauffeurs!
De laatste 4 dagen in het resort waren helemaal het einde: perfecte bungalow met fenomenaal uitzicht, zeer luxe, ontzettend goed eten en zeer behulpzaam personeel, allemaal top dus.
Moniek, heel erg bedankt voor de adviezen en organisatie. Je moeder heeft de boekjes/kaarten weer mee.

Groeten, en zeker tot de volgende keer,

Jan Willem Sloeserwij – Kockengen

 

Moniek heeft voor de reis van zo’n 150 leden van Ondernemersverenging Jumbo naar Londen vervoer (privé-vliegtuig!) en verblijf geregeld. Wat een fantastische samenwerking! Ze bood aan om mee te gaan om terplekke nog dingen te kunnen regelen als dat nodig was en om mij een handje te helpen. Ik had het niet zonder haar gekund. Ze gaat zeer grondig te werk en laat niets aan het toeval over. Daarbij was het erg gezellig.
Bedankt voor de fijne samenwerking!

Femke Six Dijkstra – Woerden

 

In 2011 op de terugreis van Cuba hebben we besloten om een reis te maken naar Nieuw Zeeland. Om informatie te vergaren zijn we in januari 2013 naar de vakantiebeurs in Utrecht geweest. Na verschillende stands te hebben bezocht kwamen we Moniek tegen op ons pad. Er was gelijk een klik. Door te luisteren naar de persoonlijke wensen en omstandigheden toonde zij echte interesse. Dat gaf gelijk een vertrouwd gevoel. Het is namelijk niet zo maar een reisje. Verder waren haar adviezen praktisch. De specifieke problemen werden met passende oplossingen getackeld.
Gedurende het jaar van voorbereiding hebben we meerdere malen contact met Moniek gehad. Nooit een wanklank maar altijd positief ingesteld met een passend antwoord.
De reis zelf is meer dan voortreffelijk verlopen. Datgene waarin Moniek een rol heeft gespeeld was tot in de topjes geregeld.
Maak je een reis en zoek je een helpende hand met verstand, dan adviseren wij om met Moniek in zee te gaan.

Jan en Marion Brunninkhuis – Vasse

 

Voor onze reis naar Indonesie heeft Moniek geen moeite gespaard bij het zoeken naar goede en betaalbare vluchten. Ze snapte direct wat we wilden, kwam snel met voorstellen en reageerde vlug en adequaat op vragen. Het contact was zeer plezierig, zakelijk met een persoonlijke touch. Een keer toen ik belde kon ze me niet meteen te woord staan omdat ze een oudere klant aan het helpen was met online inchecken. Waar vind je zulke service nog? Moniek, bedankt!

Amanda Rooden – Maarssen

 

Als je Moniek eenmaal hebt ingeschakeld, dan wil je niet anders meer!! Ook voor een geweldige vakantie op de camping!!
Voor de zomervakantie van 2013 waren we op zoek naar een luxe stacaravan, met 3 slaapkamers, op een Italiaanse camping met meerdere zwembaden en ook een meer.
En daarnaast zochten we een leuk hotel om te overnachten. Na urenlang zoeken op internet was ik nog geen stap verder (niet de juiste camping, accommodatie, afstand of periode).

Ik heb Moniek gemaild en gevraagd of ze ons hiermee kon helpen. En met resultaat!
Ik kreeg dezelfde avond nog 3 ‘passende’ en beschikbare campings gemaild (met foto’s en faciliteiten) en we hebben direct al een keuze kunnen maken.

Voor de hotelovernachting kwam ze met een leuk (en super goedkoop) hotel en gaf de tip om een dag naar Legoland in Duitsland te gaan.

We hebben een geweldige vakantie gehad!! Voor 2014 heeft ze onze camping alweer gevonden. Bedankt Moniek!!

Judith Bom – Harmelen

 

Vanmorgen zijn we thuis gekomen van een geweldige huwelijksreis naar Mauritius.
Bedankt voor je kaartje, leuk om te vinden bij thuiskomst!
We wilden je even laten weten dat alles perfect gelopen is.
Alles was top geregeld.
Het hotel was geweldig en voldeed helemaal aan onze verwachting. De service was echt perfect en de sterren waardig.
We hebben veel van het eiland gezien en ook lekker uitgerust aan het zwembad en strand.
De eerste week was het inderdaad nog wat minder weer. Volgens de locals is de overgangsperiode van winter naar zomer altijd onberekenbaar en soms geen touw aan vast te knopen. Ook daar merken ze de veranderingen in klimaat. Te weinig water om de bassins te vullen, maar wel diverse keren nu overstromingen gehad met veel water in korte tijd. Dus hadden we de eerste week nog veel bewolking en soms een spat regen en ’s avonds koelde het flink af en had je nog een vest of sjaal nodig als je buiten zat met eten. Maar de 2e week was er goed verschil te merken in het weer en ook direct in de drukte qua gasten in het hotel. De komende weken wordt het snel nog warmer, maar voor ons was deze temperatuur prima!

We willen je bedanken voor je service en adviezen, het regelen van de zaken waar wij niet uit kwamen en voor het mogelijk maken van onze geweldige honeymoon!

Mirjam & Jaco – Puttershoek

 

Wij zijn dit jaar bijna drie weken in Griekenland geweest. Zelf konden we de combinatie van appartement, zeilen met een flottielje, en bareboat zeilen, afgesloten met een paar dagen appartement, niet bij elkaar gesprokkeld krijgen en zeker niet tot een geheel te smeden.
De wensen aan Moniek gestuurd bleek een uitkomst. Alles zoals wij dat wensten en zeer redelijk geprijsd. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Volgende keer weer met Moniek!!

Piet Snel – Woerden

 

We hebben inmiddels 3 vakanties via TC geboekt, waarvan nu 2 bij Moniek. Moniek voelt goed aan waar we naar op zoek zijn en neemt de organisatie van de reis volledig op zich. Dat vinden we belangrijk, want zelf naar reizen/accommodaties speuren op internet vinden wij niet prettig. Moniek reikt altijd verschillende opties aan waar je uit kunt kiezen en denkt met je mee hoe verschillende accommodaties zich tot elkaar verhouden qua sfeer, reisroute, etc. Het contact met haar is heel fijn, ze is goed bereikbaar en reageert altijd supersnel op vragen. Kortom – Moniek zorgt voor een perfectie organisatie van je reis van begin tot eind. Als kers op de taart kregen we zelfs een kaartje met een persoonlijke wens voorafgaand aan de reis!!

Sijbrand IJkema – Den Haag

 

In de zomer van 2011 hebben we met ons gezin een fantastische reis van 5 weken naar Australië gemaakt. Moniek Bos heeft ons enorm goed geholpen met het samenstellen van deze op maat gemaakte reis. In ons eerste gesprek heeft Moniek geïnventariseerd wat onze wensen waren en naar aanleiding daarvan heeft ze een voorstel gemaakt. Daarna is ze nog diverse keren bij ons geweest om verder af te stemmen. Zo wilden we voor sommige plekken iets speciaals, zoals logeren op een schapenboerderij, of slapen in een Bed & Breakfast op Kangaroo Island. Moniek kwam met fantastische suggesties die uiteindelijk ook allemaal gerealiseerd zijn. Ook voor onze campertocht de laatste twee weken van de reis, heeft ze allerlei tips aangedragen. We zijn haar erg dankbaar voor al het werk dat ze heeft verricht en we zullen in de toekomst zeker weer aan haar denken bij het plannen van weer een verre reis!

Saskia Sidler – De Meern

 

“Moniek heeft onze reis naar Australie prima geregeld. Tijdens het samenstellen van de reis hebben we veel met elkaar gemaild en gebeld en dan kwamen er weer snel voorstellen en ideeën van haar kant. Ze gaf goed advies en praktische tips. Erg prettig! Dankzij haar hebben we een reis gemaakt waar we allemaal erg van hebben genoten en waar we nog lang over zullen napraten. Het was uitstekend verzorgd. We hebben een heerlijke tijd gehad. Ook toen er tijdens de reis problemen waren (als gevolg van een staking) konden we haar bellen en stond ze voor ons klaar. Een volgende keer gaan we weer met Moniek!”

Gerda Dogger – Ede

 

Onze vakantie in Florida deze zomer was een geweldige belevenis waarin we met ons gezin alles gedaan hebben wat we van plan waren. Moniek heeft voor ons een vakantie op maat samengesteld, die ze net zolang heeft aangepast tot al onze wensen waren ingevuld. We hebben een rondreis gemaakt met in totaal acht accommodaties. We hebben mooie natuur gezien in Ocala Forest, Sanibel Island en natuurlijk de Everglades, met veel alligators, schildpadden, veel vogels en spinnen, een wasbeer, een hert, een otter en een slang. Kunst in het Dali museum in St. Petersburg en cultuur in het oude Spaanse fort van St. Augustine maar ook straattheater in Key West. We hebben lekker gerelaxt op de prachtige stranden van de westkust, oostkust en op de keys, en ook in ons privé zwembad bij onze villa in Orlando. We hebben gewinkeld in Miami en op een echte Amerikaanse Flea Market. In Orlando hebben we genoten van de geweldige attracties in de vele attractieparken. Kortom een vakantie met alles erop en eraan. Helemaal top!

De persoonlijke benadering van Moniek spreekt ons erg aan. Ze is altijd bereikbaar en staat voor je klaar, zowel vooraf als tijdens de vakantie. We zullen onze volgende vakantie vast weer bij Moniek boeken!

Edwin van Schaick – Woerden

 

Droomreis in aantocht!

Vorige maand kwam ik via via bij Moniek om een reis door Indonesië te boeken met mijn vriend.
We wilden verschillende dingen doen in verschillende delen van het land. Dus Moniek was er al snel achter dat een reis op maat maken het beste was voor ons. Moniek stuurde ons binnen 1 dag al 3 verschillende offertes om ideeën op te doen. Terwijl we bij een ander reisbureau zeker een week hebben moeten wachten op 1 kleine offerte waar bijna geen informatie in stond.
We gaven aan dat we graag de populaire en bekende dingen van Indonesië wilden zien en dat we dingen met dieren wilden doen. Moniek kwam met het idee om een afspraak te maken om met ons drieën te kijken zodat we niet meer heen en weer hoefden te mailen en te bellen. We gaven ons budget aan en in 3 kwartier stond er een droomreis voor ons klaar.
Alles wat we wilden doen stond in de reis. Ze had ons zelfs tips gegeven om dingen anders te doen.. Bijvoorbeeld 4 dagen relaxen in een paradijs op de Gili-eilanden in plaats van het toeristische Bali. Een privé reis in plaats van een groepsreis, zodat we een beetje zelf de hand erin kunnen houden en de reis niet kort van te voren wordt afgezegd omdat er niet genoeg mensen zijn.
Helemaal TOP dus!
Moniek heeft alles geregeld, rondreis, excursies, transfers, overnachtingen etc. Helemaal geen zorgen aan ons hoofd voor de vakantie.
We vertrekken pas over ongeveer 7 maanden, maar de reis is geboekt en compleet.
Moniek heeft de reis bij 333-travel geboekt, waar we tegen een paar problemen liepen (duurde heel lang voordat de boeking rond was), maar Moniek zat er bovenop en nu is het helemaal goed gekomen.
Dus bij deze Moniek: bedankt voor al je hulp!
En mensen voor jullie … Als je bij Moniek boekt, komt het zeker goed!

Sharon Plas – Montfoort

 

We zijn een gezin van man, vrouw met drie kinderen in de leeftijd van 12 tot 21 jaar. Het jaar 2011 is het jaar dat we in de zomer 25 jaar getrouwd zijn en waarschijnlijk wordt dat ook de laatste keer dat we met ons hele gezin op vakantie gaan. Laatst zeiden wij tegen elkaar dat de zomer van 2011 het moment wordt om de reis naar het verre Australië te gaan maken. Naast familie bezoeken willen we vooral de bezienswaardigheden gaan zien. Bij het maken van onze plannen hebben we met behulp van onze familie in Australië en Google de bezienswaardigheden en mogelijke excursies gezocht. Later hebben we die zoveel mogelijk in een logische volgorde gezet om door Australië te gaan reizen. Tja dat valt allemaal nog wel mee. Je moet op een gegeven moment keuzes maken van wat je dan echt wilt gaan bezoeken. En dan het vervoer ter plaatse regelen, vliegtickets en accommodaties zoeken. Een bijna onmogelijke klus!
Op enig moment zijn we via internet in contact gekomen met Moniek Bos Bouwman van Travel Counsellors. Deze organisatie werkt met aangesloten zelfstandige adviseurs. Op een zaterdagavond stuurde ik een Email met ons lijstje van wensen en wat ongeveer de bedoeling voor deze vakantie is. Ook hebben we aangegeven om op zowel de heen als de terugreis naar Australië, een dag of 4 een tussen stop te willen maken. De volgende dag (zondagmiddag) reageerde Moniek al per telefoon. In het telefoongesprek stelde Moniek een aantal vragen over onze wensen, accommodaties, rustpauzes, tussenstops, duur van de vakantie etc. Binnen een paar dagen kwam Moniek met een eerste uitgewerkt reisvoorstel waarin ons hele reisschema tot het kleinste detail voor ruim 5 weken was uitgewerkt. De dagen daarop volgend hebben we het reis verder uitgewerkt en de laatste details doorgesproken. Wat ik heel fijn vind naast al het werk ze voor ons heeft gedaan, is dat Moniek ook voor ons als klant op kosten let. Moniek heeft veel geld bespaard om de vliegtickets, accommodaties en excursies te combineren).
Het proces om tot een definitief vakantieprogramma te komen en een passende offerte te krijgen was door met name het enthousiasme en de gedrevenheid van Moniek snel afgerond. Inmiddels kan ik heel trots zeggen dat werkelijk alles al voor de komende vakantie is geregeld en geboekt. 10 vliegreizen, 8 accommodaties, 12 fantastische excursies ( enkele meerdaags ) en huurauto’s. Echt geweldig, hoe Moniek met haar adviezen en haar inzet je kan ontzorgen. In principe hoeven we ons in de komende zomervakantie alleen maar “druk” te maken over eten, alleen maar fotootjes te maken en vooral heel veel te genieten.

Hans en Brigitte Schoenmakers – De Meern

 

Ik heb een bijzonder prettige samenwerking gehad met Moniek (die ik via LinkedIn heb leren kennen, een tijdje geleden). Zij heeft voor mijn 10 cursisten aan een fotografie-workshop op een zeilschip in Turkije alle vluchten geregeld. Dankzij haar kon iedereen op een goedkope vlucht mee en kon ieder voor zich betalen via de Travel Counsellors website. Ik had er dus zelf helemaal geen omkijken meer naar, ideaal, zeker omdat ik zelf een tijd in het buitenland had en er geen controle over kon hebben voor een bepaalde tijd. Ik kon dit dus helemaal aan haar uitbesteden. De samenwerking was erg persoonlijk en prettig, we hadden meteen al een persoonlijk contact! We gaan nog veel zaken doen in de toekomst bij mijn fotografie-workshops in het buitenland!

Michelle Peeters namens Deuxbleus Fotografie – Eindhoven

 

ik zie dat jij net terug bent van Ibiza en besef dat ik er nog niet aan toe ben gekomen om je onze ervaringen en tips te mailen van New York.
Het was grandioos!!!! Nu waren meerderen van ons al een keer geweest, dus we hebben de stad vooral heel ontspannen beleefd. We hadden prachtig weer, wat er uiteraard ook voor zorgde dat het heerlijk was.

Het hotel is een echte aanrader! De locatie is top! Soho is zoooo gezellig met volop leuke eettenten, koffietenten, barretjes, boetiekjes en winkels. Voorheen heb ik bij Broadway gezeten, maar dit was 20 x leuker (vinden wij :-))
Kamers goed verzorgd, met gratis WIFI, redelijk modern ingericht en ruim voor NY begrippen. Badkamer verzorgd en fris. Zeer vriendelijk personeel, prima service. Ze hebben geholpen bij onze transfer terug en hadden een eigen service. Voor 120 dollar in een limo. Of 80 dollar voor een taxi service. Maar met 6 petrsonen was die limo natuurlijk wel bijzonder.
Ontbijt was prima. Op sommige tijden wat druk en werd niet altijd stipt bijgevuld, maar wel lekkere dingen en goed verzorgde ambiance.

Dingen die wij gedaan hebben die echt de moeite waard zijn:

– Eten in Meatpackers District (in de overdekte tuin bij restaurant Paradou).
– Lunchen in Chelsea Market. Dat is een overdekte oude fabriek met kwalitatief hele goede eetwinketjes en delicatesse winkels, waar je ter plekke je gekochte eetwaren kunt opeten of meenemen naar huis. Wij zaten bij een vishal aan de witte wijn met oesters en lobster … poepie decadent. Niet a la een restaurant, maar gewoon aan een piepklein knus tafeltje buiten (wat binnen is, maar buiten in de loop).
– Rondje Central Park op de fiets
– High tea / lunch in Central Park bij The Boathouse (niet nu gedaan maar vorige keer). Reserveren niet overbodig. Anders lang wachten.
– Hop on hop off bus (tsjaa, blijft altijd leuk en handig)
– Lunchen bij/in Bryant Park (niet ver van Timesquare). Prachtig Park met groot grasveld, overal tafeltjes om vrij plaats te nemen met een take away of een heerlijk broodje. Ook langs de rand 2 restaurants om buiten te eten met prachtig weer.
– In Bryant Park het schoonste en best verzorgde openbare toilet die we ooit gezien hebben. Gratis. Je zou er haast voor omrijden/omlopen.
– Bezoek de Abercrombie & Fitch winkel in South Street Seaport
– Expositie Bodies in South Street Seaport
– Gratis met de Staten Island Ferry en terug of de Statue of Liberty te bewonderen. En de skyline
– Winkelen in Soho uiteraard
– De lekkerste Peking eend eten in China Town
– door de straatjes van Greenwich Village (west) zwalken. We stuitten er op een “garage-sale” van de bewoners daar met allerlei leuke vintage spullen.

Tsjaaa, het was gewoon heerlijk. Je ziet, we hebben het op ons dooie gemakje gedaan, maar daardoor was het juist zo fijn. En iedereen heeft ontzettend genoten.

Oh ja, we werden, na even zoeken, prima opgevangen door een transfer busje op de heenweg. Was fijn om al geregeld te hebben.
Dank je wel voor al je hulp. En leuk ook om tijdens en erna van je te horen. Voelt heel persoonlijk.

Groetjes, Kim

Kim van den Heuvel – Badhoevedorp

 

Wij (10 collega’s) hebben een verzoek bij Moniek neergelegd voor ons een 5 daags verblijf te regelen in Barcelona.
Moniek heeft veel voor ons uitgezocht.
Op het laatse moment konden 2 collega’s helaas niet mee, ook de annulering is prima verlopen.
Wij hadden nogal wat wensen, leuk hotel op en goede plaats, niet te duur en veel zien.
Alles is gelukt, we zaten op een prima punt in een goed hotel en we hebben veel gezien.
Moniek heeft ons van deskundig advies voorzien en voor ons alles geregeld.
Dankzij Moniek hebben we 5 heerlijke dagen gehad.
Zo leuk dat we gaan sparen voor de volgende reis (2012 naar Lissabon).
We zullen zeker weer bij Moniek aankloppen voor advies en haar de opdracht geven het voor ons te regelen.

Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Dankbare ambtenaren

Janneke Roede namens Gemeente Woerden – Woerden

 

Wat ben jij een oplossing voor al dat gestress dat ik achter de rug heb en alle tijd die ik altijd kwijt was met het zelf uitvlooien van een vakantie op internet.
Zelfs boeken via een kantoor van een reisbureau vond ik een crime, de laatste keer dat ik daar was heb ik er 2,5 uur gezeten voor een vakantie van 5 dagen, stedentrip, hoe moeilijk kan het zijn.
Je hebt prima werk geleverd voor onze vakantie naar Rusland in oktober a.s. Goed geluisterd naar onze wensen en rondom de voor ons belangrijke criteria gepland.
Ik verheug me op de vakantie. Alle papierwinkel die nu nog moet komen zoals de visa aanvragen etc. komt vast goed omdat je ook daarin je steentje bijdraagt.
Dank je wel.

Marianne Mulder – Woerden

 

Moniek zet al je wensen op een rijtje en zoekt net zo lang tot ze iets gevonden heeft wat aan al je wensen voldoet.
En heeft dezelfde dag of de dag erna een aantal opties.
Staat er geen aantrekkelijke bij dan zoekt ze onmiddellijk verder met in overweging genomen de punten die je bij de eerste opties mist.
Zij let goed op prijs/kwaliteitsverhouding en laat je niet te veel betalen.
Ze is altijd bereikbaar ook als je in het buitenland nog e.e.a. wilt weten.
Ze vindt niets te veel en wil graag een goede vakantie voor je regelen.
Ook wil ze graag weten als er iets niet goed is zodat ze daar gelijk op in kan spelen.
Kortom, ik beveel Moniek graag aan bij iedereen die een reis naar waar dan ook wil boeken.

Petra Heijmans – Eemnes

 

Het regelmatige persoonlijke contact per mail/telefoon ook buiten kantoor tijden vond ik prettig omdat mijn vragen pas komen als je met zoiets bezig bent. Dan is het prettig om snel antwoorden te krijgen omdat er vele vragen zijn en de antwoorden belangrijk zijn voor verdere keuzes/ invulling van de reis.

Florida – 29 april – 18 mei 2010

Na een vlucht van 9 uur zonder vertragingen aangekomen op de luchthaven in Orlando.Na een lange wachttijd ivm de veiligheids procedures ons gemeld bij Alamo car rentals.
Een vriendelijke dame stond ons te woord en ik was blij dat ik van Moniek wist dat ze waarschijnlijk een verzekering en grotere auto wilde aansmeren. Dit klopte ook maar toen wij voet bij stuk hielden konden we op weg naar de parkeer garage waar we een prachtige bijna nieuwe auto konden uit kiezen.
Moe naar Animal Kingdom Lodge gereden. Zeker een aanrader voor de kinderen. Zij vonden het het mooiste hotel van de hele vakantie.
De eerste dagen naar een paar disney parken en vervolgens de 4e dag richting Naples gereden waar we in een prachtig beach resort hotel ons hebben gevestigd. De dagen afgewisseld met strand, zwembad en Everglades waren heerlijk.
Vervolgens weer richting Orlando. Daar had Moniek een moderne bungalow met zwembad voor ons geboekt.
De vuilcontainer moesten we wel 2 keer per week buiten zetten en de kinderen zagen iedere ochtend de schoolbus komen voor de kinderen uit de wijk. Dat is heel leuk als jezelf niet naar school hoeft………
Al met al een perfecte locatie voor ons verdere drukke programma. De bezoeken aan Sea world en het zwemmen met dolfijnen bij Discovery Cove zal een blijvende geweldige herinnering zijn voor ons alle vier.
Heel handig dat alles al geboekt was. We zijn geen enkel moment tijd kwijt geweest voor het kopen van tickets.
Bij alle ingangen van de ons bezochte parken konden we zo doorlopen en het was heel fijn dat het de hele vakantie betrekkelijk rustig was . Een goed moment dus om in april / mei Orlando te bezoeken. Op een paar warme dagen was het ook prima te doen wat betreft de temperatuur.
De laatste paar dagen vertoeft in het HYATT hotel. Het Hyatt is een luxe hotel en er is veel te doen aan activiteiten in en bij het hotel. Leuk als je even weg wilt bij het prachtige zwembad.
Vervolgens na bijna 3 weken weer terug naar Amsterdam en we kijken terug op een geweldige vakantie.
Alles was perfect geregeld en we hebben tussen de IJslandse aswolk door gevlogen. De service van Moniek ging ook door in de vakantie want ook op vragen tijdens de reis kwam een snel en duidelijk antwoord per sms.
Alle complimenten voor Moniek omdat deze reis perfect was georganiseerd!!.

Mathilde – Woerden

 

Op een avond stuurde ik om 22 uur mijn verzoek voor een wintersportvakantie, de volgende ochtend lag hét perfecte voorstel in mijn mailbox. Ook onze uitgebreide wensenlijst voor een campervakantie in Canada pakte Moniek kordaat op. Zelfs haar oom in Vancouver werd ingeschakeld in haar zoektocht naar een leuk hotel voor ons. Hoe hebben we ooit zonder de service van Moniek gekund?!

Corine Toussaint – De Meern

 

Moniek heeft in een heel goed samenspel met ons een geweldige service aan de dag gelegd. Zij ging snel in op de vragen die wij stelden en had vaak dezelfde dag daar al een passend antwoord op. Heeft blijk gegeven van een goed empathisch vermogen, luistert naar ons – de klant – en weet dat vervolgens goed te vertalen in het aanbieden van accommodaties en excursies die bij ons passen. Is gedurende het hele traject van bespreken altijd zeer toegankelijk geweest. Zelfs na het afsluiten van de reis konden we met alle vragen bij haar terecht en daarbij bood ze aan altijd telefonisch bereikbaar te willen zijn, ook gedurende ons verblijf in Australie i.g.v. vragen. Ze doet dit vanuit een grote mate van betrokkenheid, kennis en inzicht in de reiswereld en kennis over het land. Weet snel de wegen te vinden om iets te achterhalen. Heeft veel interesse getoond in de ervaringen van onze reis en is daar altijd belangstellend in gebleven. Wij hebben het zowel in de oriëntatie fase als erna en ook achteraf na de reis erg plezierig ervaren. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Carel Magermans – Ede