Reisadviseur Moniek Bos-Bouwman: 'Uw vakantie is mijn werk!'

Beoordelingen

Wat eerdere cliënten zeggen

Vriendelijk, meewerkend, geduldig.

5,0 rating
31 mei 2019

Het contact was van begin af aan vriendelijk, meewerkend, geduldig. Ik had best wat noten op m’n zang, ook in verband met mijn medereizigster. Ik heb me steeds gehoord gevoeld en kon ook ’s avonds laat nog bellen om veranderingen door te geven. Moniek had ik al persoonlijk ontmoet voor ik de reis ging boeken, ze heeft waargemaakt wat ze tijdens haar presentatie van haar bedrijf  liet zien en horen. Onze reis naar Indonesië voelt zo goed en veilig aan door deze behandeling. Een aanrader voor ieder die wel graag wil reizen, maar niet zoveel tijd heeft om het allemaal goed uit te zoeken. Nogmaals bedankt Moniek! Flim en ook namens mijn nichtje Odett!

Flim Reydon - Alphen aan de Rijn

Een geweldige reis

5,0 rating
31 mei 2019

We hebben mede dankzij jouw adviezen en ideeën een geweldige reis gehad. Fantastisch hoe je samen met ons de reis hebt voorbereid, je kwam super snel met een uitgewerkt reisadvies en alle wijzigingen die wij daarop wilden waren binnen no time uitgezocht en verwerkt. Fijn om voor de reis samen met jou alles nog even door te kunnen nemen. En wat voor ons helemaal prettig was, was dat we tijdens ons reis nog steeds bij jou terecht konden. Een nieuwe vlucht regelen omdat onze vlucht geannuleerd werd, is in het buitenland toch iets lastiger regelen. Even een appje gestuurd en het werd door jou geregeld. Echt top! Kom maar op met nieuwe ideeën voor een volgende reis.

Wirner en Linda van Aanholt - Veenendaal

Perfecte reis naar Portugal

5,0 rating
31 mei 2019

Afgelopen mei 2 weken naar Portugal geweest wat qua vliegen betaalbaarder was dan Spanje. Hierin zijn we prima bijgestaan door Moniek welk appartement we het beste konden nemen in Albufeira. Helaas bleek het zwembad ter plekke afgesloten wegens mankementen en werden we door receptie naar ander complex gebracht. Hierop gelijk Moniek op de hoogte gebracht zodat zij dit kon bespreken met Neckermann dat we natuurlijk bij goede complex weer zouden worden opgehaald na 2 weken en kwam de hostess ook nog langs om het een en ander te regelen. Dan is het zeker handig om een korte lijn met Moniek te hebben en haar altijd te kunnen sms-en / whatsappen hoe we het beste konden handelen. Super handig!

Berthina Koning - Wijk bij Duurstede

Moniek schakelt snel en luistert goed naar je wensen

5,0 rating
31 mei 2019

Moniek heeft ons geholpen met een heerlijke vakantie naar Griekenland in 2014. Wij hebben een paar steekwoorden doorgestuurd en supersnel toverde ze een aantal prachtige locaties uit haar mouw. Nu zijn we bezig met een wat meer low-budget ski-vakantie en ook al is de vakantie nog niet geboekt, ik weet zeker dat het weer helemaal goed komt. Moniek schakelt snel en luistert goed naar je wensen en budget. Topservice!

Hilde van den Berg - Maarssen

Alles tot in de puntjes geregeld.

5,0 rating
31 mei 2019

 Moniek is met recht een Travel Counsellor. Of het nu gaat om een verre reis naar Zuid-Afrika en Dubai of een all inclusive naar Turkije, alles kan desgewenst tot in de puntjes geregeld worden. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies wat bij de klant past. Mocht er onverhoopt tijdens de reis iets mis gaan, dan staat ze direct klaar. Wij zijn erg tevreden en gaan haar zeker weer inschakelen voor onze volgende vakantie.

Silvia van Schaik - Harmelen